Vår adresse:
Skaun IL
Postboks 15
7357 SKAUN


OBS! Vi har fått ny hjemmeside, http://skaun.idrettenonline.no/!!   

Erlendrennet 6. mars 2016

Søndag 6. mars ble Erlendrennet avviklet i strålende vintervær med start på Ramsjøen Arena og løyper på Mjølhuskjølen. Knapt 70 personer deltok.

Årets Kristin og Erlend ble hhv Anniken Knudsen Mandal og Bent Tangvik. De får hver sin sekk sponset av Avisa Sør-Trøndelag.


Les mer

Erlendrennet 2016

Søndag 6. mars er det klart for det 22. Erlendrennet. Start og innkomst er på Ramsjøen Arena og løypa går i turvennlig terreng på Mjølhuskjølen. Påmelding mellom kl 10.00 og 12.00. Innkomst senest kl 15.00. Flotte deltakerpremier og uttrekspremier. Dette er et familieturrenn, så ta med storfamilien på tur ! Innvitasjon finner du HER.

Les mer

Erlendrennet 1. mars

Søndag 1. mars gikk Erlendrennet av stabelen. Som ifjor ble det flyttet til Skaunakjølen pga lite snø på Mjølhuskjølen. Årets Kristin og Erlend ble henholdsvis Mina Aune Husby og Eivind Slettvold som fikk hver sin sekk fra Avisa Sør-Trøndelag. Det var vel 80 deltakere og vi takker alle for oppmøte og velkommen igjen neste år. Takk og til komiteen.

Erlendrennet søndag 1. mars på Skaunakjølen

Søndag 1. mars arrangeres det 21. Erlendrennet. Opprinnelig skulle det gå på Mjølhuskjølen, men pga snøforholda er det flyttet til Skaunakjølen. Start og innkomst på Krogstadsetra. Start foregår mellom kl 10.00 og 12.00 mens innkomst er senest kl 15.00. Saftstasjon på Thomåsen.

Flotte deltakerpremier og uttrekspremier. Håper mange tar turen i det flotte terrenget !

Mer info om rennet finner du HER. PS! Det oppfordres til samkjøring.

Det 21. Erlendrennet søndag 1. mars

Søndag 1. mars arrangeres det 21. Erlendrennet. Få med deg slekt og venner og ta turen i det flotte skiterrenget på Mjølhuskjølen. Påmelding og start mellom 10.00 og 12.00 på Ramsjøen Arena. Ingen tidtakning, men FLOTTE premier. Salg av kaffe og kaker ved Tidtakerbua. Mer info. finner du HER.
[Arkiv for siden]